Sådan kan du kontakte Tusaannga

Privatlivs-og cookiepolitik

Tusaannga, som er et initiativ under Socialstyrelsen, er dybt forpligtet til beskyttelsen af privatlivets fred for brugere, der søger rådgivning og støtte gennem vores tjenester, herunder telefon, chat, SMS, e-mail, og brevkasse.
Denne politik forklarer, hvordan vi håndterer og beskytter dine personoplysninger og brugen af cookies på vores platforme.

Når du kontakter Tusaannga, kan du vælge at afgive visse personoplysninger. Disse kan omfatte 👇

Identifikationsoplysninger

Navn, alder, adresse, mobilnummer og e-mailadresse.

Personlige og sociale oplysninge

Oplysninger om familiemæssige forhold, sociale og private aspekter, som du selv har delt.

Sensitiv information

 

Oplysninger om helbred, etnisk oprindelse, religion eller seksuel orientering, hvis du vælger at dele disse.

Oplysninger om strafbare forhold

Hvis du fortæller os om ulovlige aktiviteter, enten begået af dig selv eller andre. Disse oplysninger anvendes udelukkende for at yde dig relevant bistand og rådgivning, og til at holde dig informeret om svar på henvendelser gennem vores brevkasse eller forum.

Funktionelle Cookies

Session Management Cookie

Denne teknologi er afgørende for at holde din session åben på mobile enheder og bevare din plads i køen, hvilket understøtter vores anonyme service.

Alle personoplysninger opbevares fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi sletter oplysningerne, når de ikke længere er nødvendige til de formål, de blev indsamlet for. I tilfælde af at oplysningerne er nødvendige for juridiske formål eller for fortsat bistand, som i tilfælde af en bisidder, opbevares disse oplysninger, indtil de ikke længere er nødvendige.

Som registreret har du ret til at anmode om indsigt i de personoplysninger, vi har registreret om dig, at få urigtige oplysninger rettet, samt at få slettet oplysninger, hvor det er relevant. Du har også ret til at trække dit samtykke tilbage.

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, eller hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, kan du kontakte os på INDSÆT EMAIL. Skulle du være utilfreds med vores behandling af dine personlige oplysninger, har du mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet via www.datatilsynet.dk.

Denne privatlivspolitik bliver periodisk revideret for at sikre, at den fortsat overholder gældende lovgivning. Den seneste opdatering er fra den 24. April 2024

SIANERFISSAQ

Tusaanngamut sianerit normu una atorlugu: 80 11 80

Ring

Ring til Tusaannga på nummer 801180.

SMS

Tusaanngamut SMS-erit normu una atorlugu: 1899

SMS

Send SMS til Tusaannga på nummer 1899.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat